vrijdag 2 juli 2010

020710: Update!

De dvd’s zijn ondertussen binnen en op de plek van bestemming afgeleverd. In drie en half uur video kan je nu nagenieten van een geweldig seizoen en het daarbij behorende toetje. De hoes staat mooi in de kast naast de dvd van het landkampioenschap van 2004. Enne, er is nog ruimte over.. 2011 bijvoorbeeld?

De ploeg is nu compleet met de komst van John Turek. Een prima aanwinst waarbij het heel bijzonder is dat hij toch voor Groningen heeft gekozen terwijl veel buitenlandse ploegen hem er maar wat graag bij wilden hebben. John heeft zich in de afgelopen seizoenen ontwikkeld tot een zeer betrouwbare kracht onder de borden en daar gaan wij nog heel veel plezier van hebben. Terwijl nagenoeg alle andere ploegen nog druk bezig zijn op de spelersmarkt kunnen wij nu rustig op vakantie en nagenieten van een geslaagd seizoen. In Den Bosch is daar in ieder geval nog absoluut geen sprake van… En Rotterdam bijvoorbeeld, hoe staan de zaken er daar voor?

Hier en daar zal er overigens nog wel enige zomerse arbeid moeten worden verricht. Afgelopen week bleek dat één van de medewerkers, die tijdens de wedstrijden een belangrijke rol vervulde, na vele jaren stopt met zijn werkzaamheden en we dus op zoek moeten naar een mogelijke vervanger. Dat zal niet meevallen. Sommige functies binnen de club zijn nou eenmaal makkelijker te vervangen dan andere. In dit geval zal dat redelijk moeilijk worden. Binnenkort zal iedereen wel weten over wie dit precies gaat en daar de nodige tips over kunnen geven. Feit is dat ik het bijzonder jammer vind dat hij er mee stopt maar heb natuurlijk alle begrip voor zijn besluit. Ach ja, zo gaat dat soms.

Trouwens, leuk zo’n WK. Het hoogtepunt is tot op heden niet iets wat zich op het veld heeft afgespeeld maar iets vanaf de tribunes. Het blijft bijzonder komisch:

1 opmerking:

  1. En is dat dan iemand die er helemaal mee stopt of af en toe vervangen moet worden? Want dan heb ik wel een idee :-)

    BeantwoordenVerwijderen