donderdag 29 juli 2010

290710: Tammo en Pascal

Jajaja, de mailbox liep meteen vol met vragen waar het onderstaande bericht precies betrekking op had maar helaas moet ik constateren dat het verhaal naar het rijk der fabelen is verzonden. Het had het te maken met de huidige situatie in Amsterdam. Blijft natuurlijk een heel dubieus verhaal daar. Weer een week uitstel gekregen om zich alsnog te kunnen toevoegen aan de eredivisie omdat het wachten is op een mogelijke hoofdsponsor. De kans dat Amsterdam het komende seizoen mee zal gaan doen is best groot maar waar de zwarte of witte financiële middelen vandaan gaan komen is nu nog een raadsel en zal dat wellicht ook altijd wel zo blijven.

En wie trof ik afgelopen week zomaar opeens in de Groningse binnenstad? Nee, we maken er geen prijsvraag van. Het was grote vriend Tammo. Natuurlijk niet in zijn mascottepak maar als respectabel burger die na bijna 2 jaar weer terug is gekeerd op Nederlandse bodem. Helaas gaat hij zich nu niet meer vestigen in de Top of Holland maar heeft hij samen met mevrouw Tammo gekozen voor een verblijf in het westen van het land. Werkgevers zijn daar blijkbaar in grotere getale aanwezig dan hier bij ons dus het is simpelweg niet anders. Hij bleek al een paar weken terug te zijn in het kikkerlandje en was natuurlijk ook heel nieuwsgierig hoe het met Donar ging. Nou, dat verhaal is snel verteld met een dvd van het kampioenschap in je handen: Kijk maar!

Ondertussen heeft coach Marco ook zijn thema voor het nieuwe seizoen vastgesteld. ToH is reeds uitgebreid geïnformeerd maar natuurlijk wachten we nog even met de bekendmaking totdat de spelers, daar gaat het tenslotte om, ook zijn geïnformeerd. Na 16 augustus zullen we een uitgebreid verslag doen van de totstandkoming van dit nieuwe thema op de site van GF. Overigens, een tipje van de sluier, velen van ons zullen zich hier uitstekend in kunnen vinden.

En tot slot, ik had hierover al eerder een opmerking gemaakt, DJ Pascal Dagelet stopt met zijn activiteiten voor de club. Natuurlijk zal hij nog wel in Martiniplaza bij de thuiswedstrijden aanwezig zijn maar dan zonder koptelefoon en zittend aan de andere kant van de zaal op de grote tribune. Alhoewel, die koptelefoon weet ik niet helemaal zeker. Het kan natuurlijk zo zijn dat hij daar tijdens de wedstrijd toch het liefst luistert naar zijn eigen muziek. We zullen er even op gaan letten straks. Feit is dat hij er mee stopt en dat is jammer. Door de jaren heen heeft hij zich ontwikkeld als een DJ die het spel uitstekend aanvoelde en bovendien iedereen tevreden probeerde te stellen met zijn muziekkeuze. Het zal nog een flinke klus worden om hem te vervangen. Zijn er nog mensen die zich willen aanbieden? En langs deze weg.. Pascal bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten