donderdag 27 augustus 2009

270809: Start van een nieuw seizoen

De redactie van GasTerra Flames heeft de afgelopen zomer zeker niet stilgezeten. Diverse interviews zijn afgenomen en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Deze week zijn, op één na, alle spelers aan het woord gekomen voor een korte bijdrage voor de presentatiegids die tijdens de open dag zal worden gepresenteerd. Alleen Aron zal nog even zijn inbreng moeten leveren. We verwachten dat hij vanaf vandaag weer in Groningen aanwezig zal zijn. Ook het interview met coach Marco van den Berg is reeds uitgewerkt en zal in de presentatiegids te lezen zijn. Een korte samenvatting van het gesprek met hem is te lezen op deze site en natuurlijk op gasterraflames.nl.

Ook wordt er achter de schermen al weer hard gewerkt aan de invulling van de open dag, de spelerspresentatie, een aangepaste versie van het nummer Jump voor de opkomst van de spelers tijdens de thuiswedstrijden en de radiocommercials die dit jaar natuurlijk ook moeten worden aangepast.

Met andere woorden, de start van het nieuwe seizoen is al weer in volle gang! Over twee dagen kunnen we de eerste oefenwedstrijd in Leek gaan bekijken. Ook de andere clubs beginnen zo langzamerhand aan de voorbereidingen op weer een nieuw basketbalseizoen. In Amsterdam gaat dat niet allemaal soepel en gesmeerd. Gisteravond was een licht aangeslagen Ruud Frese bij de NOS te zien die er toch alle vertrouwen in had dat het goed gaat komen. Zo ben je het éne moment na veel getouwtrek eindelijk uitgeroepen tot kampioen van Nederland en zo heb je vervolgens door allerlei gedoe en financiele problemen eigenlijk helemaal niks te zoeken in Europa. Van mij had Eiffel kampioen mogen en moeten worden. Die hebben nu een team waarmee ze ook in Europa zeker een rol van betekenis kunnen spelen. Bijna het halve Nederlands team speelt nu in Den Bosch... Het mag daar allemaal blijkbaar wat kosten. Laten we hopen dat het bedrijf Eiffel de crisis goed weet door te komen. Anders zijn de druiven straks wel heel erg zuur.

1 opmerking: