zaterdag 9 mei 2009

2-2

You win some, you lose some. De euforie na afgelopen donderdag was bijna niet te stuiten. Alles stond op scherp en iedereen was er klaar voor. Maar helaas, het mocht niet zo zijn. De hele wedstrijd hebben we achter de feiten aangelopen en Den Bosch was deze avond bijzonder scherp en effectief bezig.

En zo is de stand in deze halve finale dus weer gelijk. Dinsdag moet het gebeuren. Marco schat onze kansen op 49%. Dat is dus 1% minder dan de helft. Ik schat het zelf op 50%.

Het vervelende van de wedstrijd van vandaag is dat er een kans is dat dit de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen is. Niet dat ik negatief ben maar die kans is gewoon aanwezig. Dan gaat het seizoen voor de grote groep Donar fans in Groningen wel een beetje als een nachtkaars uit. Maar ja, zo gaat dat in de sport.

Dinsdag vertrekt het hele circus dus weer naar het Zuiden. Ik hoop van harte dat de ploeg nog voor een stunt kan zorgen. Zo ja, dan zien we elkaar komend weekend weer in Plaza. Zo niet, dan is het over en uit.

2 opmerkingen:

  1. Tot minimaal dinsdag een big smile :)
    Ik schat onze kansen toch wel ietjes hoger in ... maar we zijn d'r zeker nog niet.
    T.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. From which site can I see the stats of the games?

    BeantwoordenVerwijderen