dinsdag 21 september 2010

210910: Geen schande

Nee, zeker niet. Kazan is Europese Top en dan is het absoluut geen schande om daar met 12 punten verschil thuis van te verliezen. Haryasz liet zien dit niveau goed aan te kunnen. Anderen hadden daar duidelijk meer moeite mee. Een pluim gaat ook naar Aron en naar Henry. Ze speelden geconcentreerd en vol overgave. Ook daar hadden anderen meer moeite mee. 2340 bezoekers zagen met name Maciej Lampe de lampen uit het plafond schieten. Wat een geweldenaar. Kijken naar zo'n speler is een lust voor het oog. Maar de grootste openbaring van deze avond was iets anders. Niet de cheerleaders, niet de witte tijger, niet de grote hoeveelheid kenners die aanwezig waren maar:

Sinisa Herceg uit Kroatiƫ, Joseph Bissang uit Frankrijk en Sergio Silva uit Portugal. Heren, kom lekker wonen en werken in Nederland! Hier liggen grote kansen en uitdagingen voor jullie.

2 opmerkingen:

  1. Hoi HJ,

    Jammer, maar inderdaad zeker geen schande. Heb alleen Studio Sport gezien, te kort voor een goed beeld. Qua filmpjes verwacht ik de komende weken wel iets meer van je dan 3 keuvelende scheidsen ... :) Hoe geod ze misschien dan ook floten.

    Groet, TvA

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ok ok TvA, omdat je het zo vriendelijk vraagt, een extra filmpje met Vranes in de hoofdrol hierboven.

    BeantwoordenVerwijderen