zaterdag 31 maart 2012

310312: U20 wint de Beker

GasTerra Flames heeft in Almere de NBB Beker van het seizoen 2011- 2012 gewonnen. Ze versloegen Binnenland met duidelijke cijfers.


Een dag voor de wedstrijd ging aanvoerder en startende center Rik Pijp door zijn enkel en kon helaas niet meedoen. Een vervelend verlies maar door een sterke bank werd dit door de ploeg goed opgelost. De eerste helft werd beƫindigd met een kleine achterstand maar in het derde kwart sloegen de mannen van coach Anjo Mekel bikkelhard toe. De voorsprong groeide per minuut en de overwinning was een feit. Van der Ark was de uitblinker en bovendien ook de topscorer. Een grote groep Groningers waaronder veel familie en vrienden waren afgereisd naar Almere om de ploeg te ondersteunen. En terecht want het team heeft het verdiend. Vorig jaar wonnen de grote mannen de Beker, dit jaar het U20 team. Gefeliciteerd!

Laatste minuut van de wedstrijd:


Coach Anjo Mekel:

1 opmerking:

  1. Schrale troost ... maar toch proficiat. Voor welke namen moeten we ons hier in DB al een beetje nerveus maken voor de komende jaren? Want de jeugd heeft .................. helaas weinig kans zolang we de voorkeur maar blijven geven aan die 3e rangs Amerikanen

    BeantwoordenVerwijderen