donderdag 12 november 2009

121109: Townes

Afgelopen zondag verloren we weliswaar de eerste competitiewedstrijd van Leiden maar Darian Townes was de grote man met een double double, 20 punten en 12 rebounds. Een paar dagen later, vandaag om precies te zijn, komt het nieuws naar buiten dat deze grote man Groningen al weer heeft verlaten. Volgens het bericht passen de speler en de club onvoldoende bij elkaar.

Onvoldoende bij elkaar passen. Wat moet je daar nu van denken. De exacte reden van zijn vertrek is niet bekend gemaakt maar is natuurlijk wel interessant. Onvoldoende progressie? Desinteresse? Wellicht horen we de details later nog.

Zijn opvolger zal ongetwijfeld zijn koffers reeds hebben gepakt en klaar staan voor vertrek, daar mogen we in deze situatie wel van uit gaan. Of zou het Dennis Rodman zijn? Die is tenslotte momenteel in Nederland.

Toch jammer. Als speler deed Darian het zeker niet slecht. Zo'n grote man kunnen we zeker wel gebruiken. Bovendien is het altijd maar de vraag wat zoiets betekent voor het groepsproces. We wachten af....

1 opmerking: