zondag 13 maart 2011

130311: Gala in Zwolle

Na een paar heel vervelende dagen met een vette verkoudheid stond vandaag het All Star Gala in Zwolle op het programma. De stembanden waren er nog niet helemaal klaar voor maar verder was de fitheid weer geschikt om het Gala te beleven. En het was zeker de moeite waard.

Niks dan lof voor de organisatie van dit spektakelstuk van het Nederlandse basketbal. De locatie Zwolle is in ons land met stip het meest geschikt om dit festijn te laten plaatsvinden. De hal is goed uitgerust met licht en geluid en de daarbij behorende mensen en bovendien lijkt de hal met zo’n 1000 bezoekers goed bezet en dat hoort bij het Gala. Alles was tot in de puntjes verzorgd en het programma sloot feilloos op elkaar aan. De bezoekers hebben een leuke dag gehad en ook de spelers zullen ongetwijfeld terugkijken op een geslaagd evenement.

Ramon Siljade van Amsterdam won in de finale het driepunters schieten van zijn collega Jessy Voorn met 16 tegen 13. De MVP van de All Star Game werd Markel Humphrey van Nijmegen en de beste dunker was met grote overtuiging de broer van onze Henry, Ross Bekkering. De drie juryleden Erwin Hageman, Ronald Schilp en Henk Pieterse genoten van de mooie acties tijdens het dunken en waren alle drie positief verrast over het hoge niveau van de geboden acties.

GasTerra Flames was ook goed vertegenwoordigd in Zwolle alleen niemand heeft me kunnen uitleggen waarom Matt Haryasz en Aron Royé niet aanwezig waren. Beide waren overigens wel geselecteerd.

Kortom, volgend jaar gewoon weer in Zwolle. Zolang zich niet een nog betere organisatie meldt zetten we de traditie daar gewoon door. Een aanrader voor elke basketbalfan.

Tot slot nog een klein nieuwtje, Steve Ross heeft gisteren officieel een schorsing van drie wedstrijden gekregen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten