woensdag 23 maart 2011

230311: Trainen in Almere

Woensdag en donderdag traint de ploeg in het Topsportcentrum in Almere ter voorbereiding op het komende weekend. De sporthal ligt in de middle of nowhere in de buurt van Almere waarbij de kans aanwezig is dat navigatiesystemen de weg even helemaal kwijt zijn. Dus een advies van deze kant, vertrek op tijd en wees voorbereid op enige onduidelijkheid omtrent de exacte route.

De hal ziet er mooi, groot en goed uit. Een prima locatie voor een paar topwedstrijden dit weekend. Dat de ploeg in deze entourage traint is slim en verstandig. Het is altijd even wennen in een andere omgeving en misschien wel het belangrijst van alles, er wordt in de Final Four met andere ballen gespeeld. Bij de voorgaande bekerwedstrijden werd er gewoon met Spalding gespeeld maar het komend weekend is Baden de balsponsor. De bal is nou eenmaal het belangrijkste onderdeel van het spel. Het gevoel voor de bal is cruciaal en daarom wordt er nu ook getraind met deze afwijkende bal. Je ervaart het verschil ook meteen. Ze stuiten meer, ze voelen harder aan en het gewicht en het formaat is net even anders.

Qua voorbereiding op vrijdag liggen we nu dus prima op schema. Daar zal het zeker niet aan liggen. Behalve Sander, blessure aan de enkel, deed iedereen mee en was iedereen fit. Nog twee nachtjes slapen…




1 opmerking:

  1. Nice HJ! Mooie foto's... kan niet meer missen. Schreeuw een beetje extra voor mij he? Tot over een maand! Gr. Amber

    BeantwoordenVerwijderen