donderdag 17 maart 2011

170311: Yes!

Terwijl ToH met een triple double won in Haren deed Donar dat wat moest. Winnen met meer dan 10 punten verschil in Den Bosch. Dit is bijzonder goed voor het moraal en voor de komende weken. Dat Ellis weer meedoet scheelt minstens een slok op een borrel en qua statistieken waren het vooral de fieldgoals binnen de cirkel die het verschil maakten. Ellis en Haryasz dik in de punten. Dat is natuurlijk ook onze kracht en gelukkig kwam dit vanavond weer eens duidelijk tot uiting.

Een hele belangrijke overwinning die weer het vertrouwen geeft en bovendien een mentale tik uitdeelt aan de roodhemden. Ik hou hier wel van. Het komend weekend is de ploeg drie dagen vrij en dan begint de voorbereiding op Almere. De kaarten zijn binnen, vrijdag 25 maart is Almere the place to be!

2 opmerkingen:

  1. De titel slaakt een zucht van verlichting uit. Begrijpelijk want een serie verliespartijen wil je graag zsm stoppen. En dan in en tegen DB is mooi meegenomen. De tik valt wel mee hier; in goede doen was er wat te halen geweest voor DB. Maar zeer terechte overwinning voor Donar ... en daarmee is alles gezegd. Op naar Almere; in ieder geval op de vrijdag :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In goede doen.. dan had donar met 30 gewonnen. Eiffel is te "slap" inside tegen hardverdedigende teams. Ze zijn dan totaal afhankelijk van hun schot, en als Turner dan een speler als JD tegenover zich heeft dan is het gewoon erg lastig spelen.

    BeantwoordenVerwijderen