dinsdag 6 december 2011

061211: Aris uit

De live stream was dermate slecht dat er weinig tot niets te zeggen valt over de uitwedstrijd in Griekenland. Althans, niet over de beelden, wel over de cijfertjes. We houden ons dus maar bij de feitelijke statistieken. Van de vier kwarten werd er één met één punt verschil gewonnen. De uitslagen per kwart waren 25-22, 23-11, 9-10 en 22-15. Verdedigende rebounds: 33 tegen 23 en 27% op de gewone schotpogingen tegen 50% van de Grieken.

Douchen, koffers pakken, slapen en zo snel mogelijk weer terug naar Groningen. Het Europese avontuur kost een hoop tijd, geld en kilometers maar, we leren er wel weer wat van. Volgende week nog even naar Litouwen en tussendoor nog een paar keer naar Leek. Dan nog twee thuiswedstrijden en dan begint het welkome kerstreces. Een moment van evalueren en even tot rust komen.

De discussie van maandagavond op TV Noord was overigens helder en bracht hier en daar zelfs nieuwe aandachtspunten aan het licht. De moeite waard om even te bekijken. De kans is aanwezig dat er deze week nog meer opvallende aandacht aan GasTerra Flames in de media wordt besteed. We wachten het maar rustig af.

2 opmerkingen: