dinsdag 24 april 2012

240412: Zeer overtuigend in Zwolle

Het werd een eenvoudige avond in Zwolle. Landstede liet zich compleet overlopen en had totaal geen kans tegen de energie en het effectieve spel van Donar. Drie kwarten werden eenvoudig gewonnen en toen kregen de bankspelers in het laatste deel hun kans.

Max greep die kans met beide handen. Een dunk, een driepunter en met overtuiging in zijn spel liet hij zien dat ook hij er zin in had en van waarde is. Ook Jessey liet vandaag weer zien wat hij in huis heeft. Hij speelde vol geconcentreerd en met veel energie en dat is ook precies wat we van hem mogen verwachten. 11 punten kwamen er uit zijn handen in dit duel. Alle spelers kwamen vandaag aan minuten toe. Thomas en Sergio kwamen het minst goed uit de verf maar ach, als de rest van het team zo goed speelt dan kan dat een keer gebeuren. Veel spelers deden het prima vandaag. Alex, Avis, David en JD waren de uitblinkers en waren samen goed voor 57 punten.

Jason maakte weer eens een double double en ging zoals altijd weer voorop in de strijd. Maar vandaag was Alex toch wel de uitblinker. 11 uit 13 schoten, 24 punten waarvan 2 driepunters. Hij zat in een flow en ging er helemaal voor. Mooi om te zien hoe hij zich helemaal goed in zijn vel voelt nu het toetje van het seizoen is begonnen.

Zwolle uit is een leuk affiche mede omdat het een mooie hal is en er vaak veel publiek uit Groningen mee komt. Ook vandaag was dat weer het geval. Een voorzichtige schatting is dat er zo’n 250 Groningers waren die ook zeer nadrukkelijk aanwezig waren. De sfeer was opperbest en bij een duel als dit ontstaat er een prima wisselwerking tussen de fans en het team. Dat is ook precies waar we allemaal naar toe hebben geleefd en dat kan nog tot leuke wedstrijden en uitslagen gaan leiden.

De volgende ronde is een feit maar we zijn er nog niet. Zaterdag Magixx uit en dinsdag Zwolle thuis. Nog twee leuke wedstrijden om verder te werken aan de positieve flow en de puntjes op de i te zetten. We gaan nog wat beleven..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten