vrijdag 30 oktober 2009

301009: Even tussendoor...

Vanmiddag was de laatste training van deze week. Het komende weekend staan er voor ons geen wedstrijden op het programma en ook de trainingen worden pas aanstaande maandag weer vervolgd. Een momentje van rust en daar is coach Marco van den Berg best blij mee. ´We hebben een hele drukke periode gehad dus is het nu prettig om even te temporiseren. We trainen natuurlijk wel gewoon door. Vooral de accenten in de verdediging zijn we nu aan het verbeteren´. Vijf spelers trainden niet mee. Darian, Jason D, Jason E, Matt en Sander deden om wisselende redenen niet mee. Een zere enkel, een snee tussen de vingers, een vervelende knie en een kneuzing in de bil. Dit alles overigens in willekeurige volgorde om onze toekomstige tegenstanders niet wijzer te maken dan ze al zijn. Ondanks hun lichamelijke ongemakken waren deze spelers wel allemaal aanwezig en was de sfeer zoals altijd prima.


In het kader van de roulatie traint nu Biko Diarra van het U-20 team met de eerste selectie mee. Hij is de vervanger van Valentijn Lietmeijer die in de afgelopen periode veel ervaring heeft kunnen opdoen in het eerste team. In de toekomst zal er zo nog meer worden gerouleerd zodat ook de jeugdspelers aan het hoge niveau kunnen wennen. Komende week volgt er meer nieuws over de verhouding tussen het eerste team en het U-20 team.



De eerstvolgende wedstrijd van GasTerra Flames zal worden gespeeld op zondag 8 november. Dat betekent dus een basketballoos weekend de komende dagen. O jee, hoe komen we die tijd door. Andere wedstrijden bezoeken? De FC bekijken? Even wennen dit maar het komt vast wel goed. Tot volgende week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten