dinsdag 7 december 2010

071210: Over en uit

1e kwart 27 – 9: drama dus
2e kwart 11 – 15: redelijk
3e kwart 20 -14: matig
4e kwart 23-16: heel matig

Een zware tegenvaller dus. 1716 bezoekers is ook niet echt om over naar huis te schrijven. Overigens wel ongeveer 70 supporters uit Groningen dus daar kan het niet aan hebben gelegen. Maar ze zullen zeker geen leuke avond hebben gehad. 1300 kilometers in de benen en dan een eerste kwart zien waarin we werkelijk compleet worden afgedroogd.

Qua ranking aan het einde van de wedstrijd was het ook zeer matig. Alleen JD haalt een positief resultaat maar verder stelt het allemaal erg weinig voor. Steve haalde zelfs een negatief cijfer. Alleen de rebounds waren wel acceptabel, 36 tegen 34.

Een verslag vanuit Italië gaf als deel van de verklaring een sluimerende onzekerheid in de hele ploeg. Althans, daar leek het op. En nu? Terugvliegen en weer overgaan tot de orde van de dag. De thuisblijvers hebben nu een voordeel, gewoon lekker in het eigen bed gaan slapen en morgen weer een nieuwe dag. De reizigers zullen dit ter plekke even moeten verwerken…

Nou ja, zaterdag gaan we gewoon weer verder in de DBL met een game tegen Zwolle. Zwolle uit, altijd lastig, maar wel gezellig!

1 opmerking:

  1. Ondanks het verlies toch een mooie citytrip gehad :-). Op naar zaterdag!

    BeantwoordenVerwijderen