dinsdag 21 december 2010

211210: Tijd voor rust

Top of Holland was niet helemaal Top de laatste dagen dus vandaag geen uitgebreid verslag van de wedstrijd tegen de Grieken. Feit is dat iedereen ogenschijnlijk toe is aan een weekje rust. Zo kunnen de blessures van Haryasz en Royé herstellen en kunnen de spelers en ook de coaches hun hoofd leeg maken naar aanleiding van de afgelopen weken. Turek lijkt ook zeker toe aan een weekje niks. Het leek vanavond wel of hij al aan zijn vakantie was begonnen.

Het Europese avontuur is achter de rug. Het zal de nodige centen hebben gekost maar hopelijk ook een hoop inspiratie en kennis hebben opgeleverd. Mijn conclusie is: handelingssnelheid. Dat is het grote verschil met de betere ploegen uit Europa. Daar zullen we absoluut moeten verbeteren om op dat niveau mee te kunnen. Basketbal is in Nederland toch van een heel ander niveau dan in de rest van Europa.

Maar goed, 2 januari beginnen we weer met frisse en goede moed. Ondanks alle toestanden van de afgelopen weken is het doel nog steeds helder. Dat is ook waar ik naar toe wil: voor de vierde keer landskampioen van Nederland worden. Dat is het doel wat we vanaf nu allemaal moeten nastreven!

Ik wens u een gezonde en plezierige periode toe en we zien elkaar weer in het nieuwe jaar.

2 opmerkingen:

  1. Fijne dagen HJ en bedankt voor de mooie verhalen/verslagen die je schreef en hoop in 2011 weer veel van je verhalen te mogen lezen. Groetjes HSB (+ fam.)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé HJ,

    Prettige feestdagen en een gezond en succesvol 2011. Wie weet tot in mei. Nog een lange weg te gaan (m.n. voor DB) maar het is en blijft wel de mooiste finale denkbaar. Tot die tijd blijf ik jou en je club trouw (en kritisch) volgen.

    Fijne dagen.

    Groet, TvA

    BeantwoordenVerwijderen