zondag 20 november 2011

201111: Leiden uitgeschopt

ToH was niet in Leiden maar bleef gewoon veilig in de mist in de ToH. In Leiden bleek maar weer dat een wedstrijd geen 10, geen 20, geen 30 maar 40 minuten duurt en dat de winnaar na afloop pas bekend is. Met 5 punten voorsprong aan het einde van het derde kwart aan de laatste 10 minuten speeltijd beginnen is goed en zou eigenlijk een veilige voorsprong moeten zijn. Maar het verliep anders. 26 tegen 9 in het laatste kwart en gevoelsmatig met een trap onder de kont Leiden uit geschopt worden. Zo zijn helaas de feiten.

Qua turn-overs, 10 tegen 22, hebben we wel met stip gewonnen. Om maar even een ander wapenfeit aan te stippen. Maar andersom was een stuk beter geweest. Dat er werk aan de winkel is, is zacht uitgedrukt want zo overlopen worden kan natuurlijk niet! Top-rebounder was Thomas Koenis en dat doet me, na het interview van vandaag, deugd. Maar helaas wel een schrale troost voor de totale teamprestatie.

Voor meer info over de wedstrijd moeten ander sites worden bezocht. Het is even niet anders. Volgende keer beter. Welterusten.

4 opmerkingen:

  1. Ik denk dat er per direct maatregelen door het bestuur moeten worden genomen. De te jonge coach is, zoals velen al verwachtte, niet bij machte om de ploeg in het gareel te
    houden. Salem is niet een coach waarvoor je als speler door het vuur gaat. Het zal een kwestie van tijd zijn voor de pleuris losbreekt in Groningen. Op de Gastenboeken wordt nu al gerept over witte zakdoekjes. Ik doe in ieder geval mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik zou eerder de techn. manager,van der Ark, van zijn troon laten verdwijnen dan de coach. Deze man zit zooo...lang onverdiend op deze troon! Amon Ra!! Ik vraag me af wie is diegene die hem beschermd en waarom? Hij heeft twee fallissiment van de club ongedeerd overleefd?! Iedereen die met deze asociale man te maken heeft gehad, hetzij de spelers hezij de coaches, vindt hem zeer slecht in de communicatie. Waarom gaat hij niet weg?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is wel lachen daar in Groningen. Van te voren door enkele groningers al bestempeld als het beste basketbalteam dat ooit in nederland zou hebben gebald. Deze competitie hoefde in feite niet gespeeld worden want de kampioen stond al bij voorbaat vast. Iedere aangetrokken speler zou een topper zijn. Er kon wederom, zoals voorafgaande jaren, een plaats gereserveerd worden voor huldiging op de Grote Markt. In europa zou men doorstoten naar de middenmoot (helaas geen kans gehad tegen de nummer 60 van europa). Het mekka van basketballend Nederland zou zich afspelen in Groningen enz. enz. En nu????
    Hoogmoed komt weer eens voor de val bij onze groningse vrienden. Europees geen enkele kans, nada, deze week weer een beurt. De witte zakdoeken kunnen uit de kast worden gehaald. De beer is los in Grunn.Weer te hoog van de toren geblazen. Vraag me af of ik het 4e kampioenschap in 60 jaar ooit mag meemaken van onze groningse vrienden. Mondje dicht groningers sssssssssssssssst

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik schreef het 2 maanden geleden al. Alleen de Groningers vinden dat ze een goed team hebben. Het sterrenensemble uit Grunn zou de rest wel eens laten zien wat basketball is. En nu na 10 wedstrijden....het gemor kan beginnen in het noorden. Als jullie nou eerst eens beginnen om je mondje wat meer dicht te houden...... Forza Leiduhh

    BeantwoordenVerwijderen