donderdag 5 januari 2012

050112: geen koploper meer

1 26 11
2 41 32 15 21
3 57 60 16 28
4 84 77 27 17

Geen ooggetuigeverslag dus ook geen opzienbare feiten vanuit Den Bosch. We hebben verloren dus helaas geen koploper meer. Toch goed teruggekomen na achterstand en dat zegt wel wat. Maar had toch veel liever gewonnen..

6 opmerkingen:

  1. we gaan weer vrolijk verder waren we eind 2011 waren gebleven. Bestuur trek een center aan anders gaat het helemaal niets worden dit jaar. Ook een nieuwe coach kan geen kwaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verloren en dat tegen een ploeg die je na de eerste thuiswedstrijd al afschreef.. Dat moet dan toch teleurstellend zijn lijkt me..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van de laatste 10 wedstrijden hebben we er drie gewonnen waaronder die tegen de Cangaroes. Nieuw bestuur: trek jullie conclusies aub tebeginnen met een nieuwe coach.......

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi HJ,

    Ik citeer uit ToH, 011111,"Nee, Den Bosch stelt dus weinig voor, die conclusie kan wel worden getrokken". Twee maanden later staan we alléén bovenaan en sturen Donar terecht met een nederlaag huiswaarts. Tijd voor nieuwe conclusies? In Groningen? Ach, nog tijd genoeg ... It's still al long way until May.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De site van HJ stelt weinig voor. HJ is de Jan van der Nat van Groningen. Als we verliezen weet HJ het zo te brengen dat we nog bijna gewonnen hadden ook. Kortom, je moet dit heerschap niet serieus nemen. Hetzelfde geldt voor Hakim. OOk nog durven te zeggen dat hij vond dat Groningen beter was tegen den Bosch. Was er gisterenavond bij in Den Bosch. Den Bosch stelt niet veel voor. Van zo'n team verliezen zegt genoeg. Het is hier al eerder geschreven: Hakim trek nou eens je conclusies en vertrek aub. Je staat als een dorpsgek te coachen langs de lijn maar de spelers hebben geen oog voor je. Je maakt verkeerde beslissingen. Ga iets nuttigs doen met je leven en neem de helft van je team aub mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ach Karel, als DB niet veel voorstelt dan stelt het Nederlandse basketball nog minder voor. DB staat alleen bovenaan (ookal is het met 2 puntjes). Winnen de laatste 7 wedstrijden op rij.
    Maar als ik de rest van je reactie lees vind je niets veel voorstellen. Tijd om misschien zelf basketball coach te worden en te laten zien hoe het wel moet? Dat HJ een wel erg groningse bril op heeft lijkt me duidelijk.. Over the Top of Holland zou misschien een zinvolle aanpassing van de titel zijn.
    Hoewel hij besteeds wel veel energie aan het product basketball en dat is te waarderen.
    Waar konden types zoals jij en ik anders azijn pissen...

    BeantwoordenVerwijderen