zondag 26 april 2009

2-0

17 februari kwam hij voor een nieuw avontuur aan in Groningen. Een echte scorer was het niet maar hij zou vooral gewicht in de strijd onder de borden moeten gooien. Een bijzonder aardige en spontane vent, toen al op die regenachtige 17e februari.

Hij vond al snel een plekje in het team en bovendien was zijn ervaring erg welkom. In de eerste wedstrijd tegen Rotterdam speelde hij al een hoofdrol door het incident met de elleboog met die ontzettende Nwankwo. Vanavond bij de tweede confrontatie met Rotterdam was hij absoluut de man van de wedstrijd. De echte verkiezing van de Vikings is sinds afgelopen donderdag helaas gestaakt maar de titel gaat natuurlijk gewoon door. Sebastien Bellin, the Man of the Match. In de eerste helft maakte hij alleen al 14 punten en nam het team volledig op sleeptouw. Bovendien is hij voor het teamproces een ongelofelijke aanwinst. Enthousiast, betrokken, gedreven en vol wilskracht. Dit soort mannen hebben we nodig, daar win je wedstrijden mee. Iemand nog op zoek naar een role-model? Dit is hem, maar jammer voor de rest, hij speelt in Groningen en heeft het daar vanzelfsprekend naar zijn zin. Als iemand een goede aanbieding voor komend seizoen verdient dan is hij het wel! Geen scorer maar vanavond gewoon even 23 punten gepakt. Sebastien, bedankt.

2-0, We zitten in de halve finale. En terecht! Rotterdam mag op vakantie. Van Gent kan afscheid gaan nemen van zijn zo geliefde spelers. De kans dat we hem volgend seizoen in Nederland terug zien is klein, dat is zo langzamerhand wel duidelijk.

Nu een weekje rust en dan gaan we de strijd aan met Den Bosch. Een prachtig affiche. Weet u nog de laatste competitiewedstrijd tegen Den Bosch? Ha! Ja, we zijn er klaar voor. U ook?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten