dinsdag 7 februari 2012

070212: Een illusie armer

Dat er nog een verlenging in zat was leuk voor de spanning en sensatie maar dat er uiteindelijk met maar zes punten verschil werd gewonnen is onder de maat en zeer teleurstellend. Geen Supercup, geen FinalFour, geen Europese wedstrijd gewonnen en alleen nog een kans in de Play-offs waarbij de concurrentie dit seizoen bijzonder groot is.

Natuurlijk was de eerste uitwedstrijd in en tegen Weert al bepalend. Terwijl er zoveel op het spel stond werd er met 14 verloren en dat van een ploeg die onderaan bungeld in de competitie. We hebben een ploeg in opbouw maar na een aantal maanden samenwerken zou je toch meer mogen verwachten. Als het om de prijzen gaat, net als bij de Supercup, gaat het niet goed en verstijft de boel. Teleurstellend voor het Groningse basketbal en deze klap zal nog wel even doorsudderen. De winst op EiffelTowers van afgelopen zaterdag was mooi maar toen was het uitgangspunt anders. Wij waren de underdog en zij de koploper. In deze miniserie tegen Weert waren de rollen min of meer andersom en die status brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Verantwoordelijkheid die genomen moest worden. Daarin heeft de ploeg nu duidelijk gefaald.

Laat ik het hier maar bij laten. Morgen gewoon weer een nieuwe dag.

6 opmerkingen:

  1. Ja verstandig van je HJ om het hier bij te laten maar niet heus!. Je moet GVD schrijven dat dit Groningen een zooitje ongeregeld is met een lulhannes van een coach!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad Anoniem, Altijd maar een beetje politiek correct schrijven. GVD het gaat hier om topsport, Een club met de grootste supporters schare en een gigantische bbc. Waarom lukt het de Flames niet om een top team op de been te krijgen met een tip coach. Ik koop NOOIT meer een seizoenkaart voordat de selectie bekend is. Hebben mooi weer een kat in de zak gekocht!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. HJ, hou op met die stukjes te schrijven. Wees eens kritisch dan alleen maar die club achterna te rijden en doen of je er verstand van hebt. Wordt wakker, je laat je alleen maar gebruiken. Geen Supercup, geen FinalFour, geen Europese wedstrijd gewonnen em geen Landskampioen, dit staat nu al vast. Elke toeschouwer heeft zich laten verneuken aan het begin van het seizoen. We bouwen verder werd er gezegd, nee we zijn 10 stappen teruggegaan met dit materiaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het ligt niet aan het materiaal maar aan de coach. Rookiecoach met 4 ervaren amerikanen is vragen om problemen. Ze nemen hem niet serieus omdat ze niets van hem kunnen leren en ze niet keihard aanpakt. Met name Bell en Wyatt hadden veel eerder op hun fli*k*r moeten hebben. Want goed (voor NL begrippen) basketballen kunnen ze allemaal !!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou HJ,

    met zulke "anonieme Donar-vrienden" heb je geen vijanden meer nodig. En ik vond je stukkie juist nu wat kritischer van toon. Benieuwd hoe de reacties waren geweest als jullie net met 15 puntjes hadden gewonnen. Jammer, geen confrontatie met DB in de Final Four, al hebben wij eerst ook nog een zware dobber aan Nijmegen, dat met 13 pt. verslagen moet worden. Ook geen sinecure ...

    Keep smiling .. it's still a long way untill May

    BeantwoordenVerwijderen
  6. He HJ, slapjanus! Moet je je stukjes eerst door de ballotagecommissie laten beoordelen? Zet je oogkleppen eens af en schrijf rieel!

    BeantwoordenVerwijderen