woensdag 10 maart 2010

100310: uit het Zuiden:

In de zuidelijke krant BN de Stem valt vandaag te lezen dat coach Erik Braal van Bergen op Zoom zeker door Den Bosch is benaderd om de overstap naar Eiffel te maken. Los van alle perikelen in Bergen op Zoom moet dit nieuws toch heftig binnenkomen in Den Bosch. Men zoekt dus een vervanger voor Beck en dat zal voor de huidige spelersgroep en de positie van de coach nu niet echt als positief nieuws worden bestempeld. Nooit prettig om nu al te weten dat de club niet verder met je wil terwijl het hoogtepunt van het huidige seizoen nog moet komen.

Wat betekent dit voor ons? Op zich niks maar dat het wel een effect zal hebben op het team en de coach in Den Bosch is haast onvermijdelijk en echt positief kan je het niet noemen. Dit soort dingen gaan vaak een eigen leven leiden. We wachten het rustig af.

1 opmerking:

  1. Hé HJ,

    Heb het even opgezocht op de website van BNdeStem ... 3 volzinnen over Braal ... word ik niet zo opgewonden van ... en als Beck weg moet zal hij z'n CV nog wel even willen oppoetsen met een NL landstitel, niet?
    Stom in een glas water, voorlopig. Of is jouw wens de vader van de gedachte geweest voor dit stukkie? Ach we gaan het allemaal wel zien.

    BeantwoordenVerwijderen