zaterdag 9 oktober 2010

091010: Winnen van Weert

Dat we de wedstrijd wel zouden winnen stond van te voren eigenlijk al vast. Spectaculair was het zeker niet maar de tweede wedstrijd van de competitie hebben we gewonnen en dat is waar het om gaat. De belangrijkste man op het veld bij Donar was Aron Royé. Dat is eigenlijk iedereen wel met elkaar eens. Aron wist zelfs Robby lange tijd op de bank te houden en dat zegt wel iets over onze spelverdeler positie. Noemenswaardig is ook, zoals altijd, Jason Ellis. Ook vandaag scoorde hij weer een dikke acht.

Een heel andere beoordeling krijgt onze nummer 11. Fysiek ziet het er allemaal indrukwekkend uit maar misschien zou het handig zijn om iets minder op de sportschool te fixeren en meer op zijn schot en zijn spel. Hij schiet niet op de momenten dat het zou moeten en als hij dan toch eens schiet is het te vaak helemaal niks. Steve presteert duidelijk niet volgens de verwachtingen en dat moet snel veranderen. Zijn laatste schoten in het vierde kwart waren goed en effectief maar dat compenseerde zeker niet zijn prestaties in de eerste drie kwarten.

JD speelde goed maar dat had waarschijnlijk ook te maken met zijn grootste fan die vanavond aanwezig was. U kunt die persoon haast niet hebben gemist. Nou ja, zolang het een meerwaarde heeft op zijn sportieve prestaties is iedereen welkom natuurlijk.

Twee gespeeld en vier punten. We zijn goed bezig. Dinsdag mogen we weer aan de bak maar eerst nog even de 4 mijl in goede banen leiden. Tot binnenkort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten