zaterdag 10 april 2010

100410: Vandaag weer een wedstrijd

De training van gisteren was een prima opwarmer voor de wedstrijd van vandaag. Jason Dourisseau speelde met vol gas alsof er nooit een zere knie was geweest. Zelfs Aron gooide alweer een balletje mee en het lijkt er op dat zijn terugkomst geen weken meer zal duren. Alleen Haryasz zat er met een gipsen been een beetje verloren bij. Verloren in de zin van geblesseerd aan de kant maar zeker niet onbetrokken. Hij communiceerde veel met de andere spelers en probeerde op zijn manier een steentje bij te dragen.

Wat een inzet. Als je niet beter wist zou je denken dat dit een training was in de eerste maand dat de groep bij elkaar was. Elkaar corrigeren, veel praten en een bijzonder hoge intensiteit. Wat een lust voor het oog van een basketballiefhebber. De Play-offs staan voor de deur en dat is duidelijk te merken. De spanning stijgt maar de beleving en de inzet duidelijk ook.

Ondertussen is er op de clubsite ook duidelijkheid gegeven over de kaartverkoop in de komende periode voor de thuis- en uitwedstrijden. Een hoop tekst wat in mijn geval na één keer lezen nog niet helemaal duidelijk werd. Vooral het fenomeen UITKAART vraagt nog om enige studie. Maar goed, daar zijn weekenden voor.

Vandaag Rotterdam en morgen het Gala. Wie wordt de MVP? Ik ga voor Haryasz. Elke andere keuze zou wat mij betreft niet de juiste zijn. We zullen zien. Zelf ga ik niet naar Amsterdam, duty calls in Groningen. Maar eerlijk is eerlijk, ook al was er geen ‘duty’ dan was ik nog niet gegaan. De Gala’s van de afgelopen jaren snakten niet echt naar meer dus dat scheelt weer 400 kilometers tuffen.

Tot vanavond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten