woensdag 28 april 2010

280410: botje

Hoe groot zou hij zijn? Vast niet veel meer dan 2 of 3 centimeter. Matt is een grote kerel dus die van hem zal wel iets langer zijn dan van elk ander gemiddeld persoon. Eén van de kleinste botjes uit het menselijk lichaam maar oo zo belangrijk. Dat ontzettende middenvoetsbeentje van onze center is in het Groningse basketballand hét gesprek van de dag en houdt de gemoederen flink bezig.

Zo’n botje gaat, voordat je het door hebt, helemaal een eigen leven leiden. Het wordt een issue waar je uren over kan praten. Hoe versnel je het proces van herstel? Dozen vol met vitamines naar binnen werken, zakken kalk achter overslaan en het botje liefkozend toespreken en beminnen. Het stukje kalk heeft zelf natuurlijk geen idee wat het ons aandoet maar trekt momenteel volledig de aandacht.

Gisteren werd het gips verwijderd en gekeken of het ieniemienie botje weer was hersteld. Het bleek een beetje tegen te vallen. Hups, nog weer een aantal dagen in het gips. Best een tegenvaller maar aan de andere kant, dit valt nu in de categorie: omgaan met moeilijke momenten en dat is in deze fase helemaal zo gek nog niet.

Hebben we ook nog een update over de zere enkel van Ross? Je zou er haast een medische studie voor gaan volgen bij de LOI om te weten wat er precies aan de hand is en wat er aan gedaan moet worden. Gelukkig is dat niet nodig want de medische staf van Donar heeft haar zaakjes goed voor elkaar en daar kunnen en mogen we op vertrouwen.

Zelf heb ik wat last van een gevoelige rechter duim. Denk niet dat ik daarmee qua nieuws de krant of de regionale omroep ga halen. Nee, daar moet je een basketballer voor zijn. Het botje van Matt gaat de geschiedenisboeken in als hét nieuwsitem van april 2010. Wat zal het nieuws gaan worden van mei 2010?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten