dinsdag 18 mei 2010

180510: 2 - 0 !

Zo! De duidelijke voorsprong is nu een feit. De tweede wedstrijd in de thuishaven van Bergen op Zoom was een stuk minder eenvoudig dan het eerste duel maar de winst is binnen. Coach Braal zal ongetwijfeld weer lichtpuntjes en verbeteringen hebben gezien maar het resultaat is geheel in ons voordeel.

De kans op het landskampioenschap wordt zo langzamerhand toch wel erg groot. Nog twee duels moeten worden gewonnen en dan kan het feest in Groningen gaan losbarsten! Of zou de ploeg uit Bergen op Zoom nu opeens vier wedstrijden achter elkaar gaan winnen? Niets is onmogelijk maar de kans dat zoiets nu nog gaat gebeuren is wel heel erg klein. Want, wij blijven gewoon doen wat we moeten doen. Dat doen we al het hele seizoen met een klein uitglijertje tijdens dat beruchte weekend in Almere.

Vijf keer hebben we de finale tot nu toe gehaald en daarvan zijn we reeds twee keer kampioen geworden. Ik voel aan alle voortekenen dat 2010 op een hele positieve manier de geschiedenisboeken in zal gaan. Het is gewoon een mooie serie: 1982, 2004 en 2010. Niets is nog zeker maar de kans is groot!

Overmorgen mogen we weer.. wat toch een prachtige sport dat basketbal!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten